KUCHNIA TRUCKERA – ADRIAN – KIEROWCA – KUCHARZ

Mam na imię Adrian i zacząłem jeździć w lipcu 2017 roku, w firmie która zajmuje się przerzutami między Amazonami. Obecnie jeżdżę Renault Master i praktycznie, kiedy chcę, to zjeżdżam do domu. Z racji tego że przejeżdżam dość często przez Polskę, robię zapasy. Nauczyłem się gotować w szkole średniej i wszystkie dania są przygotowywane przeze mnie od podstaw. Często dokupuje świeże składniki do potraw, bo w trasie jeżdżę po całej Europie, ale z reguły między Austrią a Finlandią.

Staram się gotować codziennie, a pracę mam poukładaną tak, że w ciągu dnia znajduje na gotowanie 2 godz. Z początku ciężko mi było poukładać czas, tak by znaleźć czas na gotowanie, ale w obecnie potrafię w tym czasie przygotować 2-daniowy obiad w weekend, a w tygodniu robię proste dania, które zajmują niewiele czasu, bo zawsze się staram, by moje gotowanie nie trwało dłużej niż godzinę. Czyli najczęściej są to: makarony w sosach pieczarkowym i grzybowym, spaghetti bolognese carbonara napolitana,  zupy np. cebulowa, pomidorowa, grochowa. Staram się też od momentu zaczęcia prowadzenia bloga wprowadzać dania regionalne danego rejonu Europy.

Konkretne przepisy będą podawał na bieżąco, a już dziś zapraszam na mojego bloga @gotujwpodrozy

PODOBA CI SIĘ TEN WPIS?  😎😎😎 POLUB NASZ FANPAGE!